Om Corsica Tours

Om Corsica Tours

Besøg Corsica på egen motorcykel med lokalkendt guide (Undertegnede), nemt og bekvemt. Din motorcykle står klar ved hotellet, når du ankommer,  så den er klar på frisk kørsel på de næsten øde veje, som  Corsica kan byde på uden for turistsæsonen. Vi planlægger vores rejser til at ligge i maj (primo juni) samt september (primo oktober),  hvor temperaturen er behagelig for motorcyklister.

 

Corsica-tours Motorcykelrejser - Maj

 

Din motorcykel vil blive opsamlet onsdagen før den første dag på Corsica (Lørdag). Vi samler op på Fyn og i Horsens, eller evt.  efter aftale.

Vi har et program, der byder på ca. 1800 km fordelt på 6 køredage. Det lyder ikke af meget,  men da man næsten konstant kører ud af et sving og ind i det næste, er gennemsnitshastigheden begrænset. Vi anlægger et tempo, der må betegnes som friskt. Ønsker man at have bagsæde-passager med, skal man være ualmindelig hardcore på sving veje for at holde tempo. Vi ønsker,  i modsætning til de øvrige aktører på markedet, at holde et sportsligt tempo på vore ture,. Naturligvis altid med fokus på sikkerheden.

Projektet er mit fritidsprojekt da jeg elsker at køre motorcykel. Der vil blive 4-6 ture af en uges varighed om året, og  der vil være  8 deltagere på hvert hold, så vi er et frisk lille team, der er nemt at holde samlet.

 

Corsica-tours Motorcykelrejser - Skilte